domenica 12 marzo 2017

Ce are ca scop elaborarea Politi cu SixthContinent


Principalele obiective pe care Fabrizio Politi a pus în noul Continent socială a șasea sunt , în principal două:
·                    Asigurarea unui meritocrație echitabil unei companii LLE produc într - o porție echitabil și transparent pentru a regenera bogăția în loc de a acumula aceasta,
·                    D istribution un venit de bază pentru toți membrii care promovează dezvoltarea proiectului pur și simplu profitând de serviciile sale.
Serviciile oferite de Al șaselea continent sunt cele care oferă peste 500 de mii de companii care s- au alăturat companiei, care vinde produsele și serviciile lor , care pot fi cumpărate prin plata acestora până la 50% mai puțin pentru restul de 50% va fi plătit cu credit obținută datorită venitului de bază.
Este doar o idee, aceea de Politi, extrem de simplu din cauza dorinței de a redistribui bogăția în mod egal în prezent stagnates în câteva mâini, idee realizabilă fără efort și fără obligații.
Un alt parametru cheie de reținut este faptul că SixthContinent este liber și va fi întotdeauna. Pentru a face parte din această economie meritocratice este de fapt necesară nici o investiție, se va percepe abonament.
Cine vrea să urmeze intențiile lui Fabrizio Politi sa inscris pe Sixth Continent veți primi în fiecare lună venitul cetățeanului său (care variază în funcție de achizițiile pe care le fac colegii săi cetățeni). Alte bonusuri sunt oferite membrilor activi , deoarece acestea fac achiziții, mai ales dacă invitați alți utilizatori să se alăture companiei.
De asemenea, înainte de a face o achiziție ar putea să apară în cazul în care societatea care cumpără este "Valiant" sau nu în funcție de parametrii analizați de un algoritm prin care putem verifica cât de mult bogăție compania pune la dispoziția comunității.
creatorul Fabrizio Politi Social L 'sa gândit la toate, organizarea întregului sistem într - o simplă aplicație pentru smartphone - uri și tablete , care ne permite să ruleze plata virtuală de 50% , în mod direct în magazin , la momentul efectuării plății.


Nessun commento:

Posta un commento