domenica 12 marzo 2017

Mi a célja Politi a kidolgozása SixthContinent

A fő cél, hogy Fabrizio Politi helyezte az új társadalmi hatodik kontinens elsősorban két:
·                    Méltányos meritokrácia egy lle cégek termelnek, tisztességes és átlátható segítő regenerálja a vagyon helyett a felhalmozódó meg,
·                    D istribution alapjövedelem minden tagja, hogy támogassák a fejlesztési projekt egyszerűen kihasználva annak szolgáltatásait.
A szolgáltatások által kínált hatodik kontinens mind azok, amelyek több mint 500 ezer vállalat, amely csatlakozott a cég, amely eladni termékeket és szolgáltatásokat lehet megvásárolni fizet nekik akár 50% -kal kevesebb, a fennmaradó 50% -ot kell fizetni a hitelt köszönhetően elért alapjövedelem.
Ez csak egy ötlet, hogy a Politi, rendkívül egyszerű, mivel a vágy, hogy javak újraelosztása egyformán jelenleg stagnál néhány kéz, megvalósítható ötlet erőfeszítés nélkül, és anélkül, hogy a kötelezettség.
Egy másik fontos paraméter, hogy emlékezzen, hogy SixthContinent ingyenes, és mindig is lesz. Ahhoz, hogy ennek része meritokratikus gazdaság valójában nem szükséges beruházás, akkor számíthat fel.
Ki akarja, hogy kövesse a szándékai Fabrizio Politi beiratkozott hatodik kontinens kap havonta a polgárok jövedelme (ami változik alapuló vásárlások csinál ő polgártársaik). Egyéb bónuszokat kapnak az aktív tagok, mert vásárol, különösen akkor, ha más felhasználók számára is csatlakozzon a cég.
Továbbá, mielőtt vásárol fordulhat elő, ha a társaság vásárol a "bátor", vagy nem meghatározott paraméterek szerint elemezzük egy algoritmus, amellyel ellenőrizni tudjuk, hogy mennyi vagyon a vállalat elérhetővé teszi a közösség számára.
L 'alkotója a szociális Fabrizio Politi mindenre gondolt, szervezése az egész rendszer egy egyszerű alkalmazás az okostelefonok és táblagépek, amely lehetővé teszi számunkra, hogy fut a virtuális kifizetés 50% -ban közvetlenül a boltban, a kifizetés időpontjában.


Nessun commento:

Posta un commento