domenica 12 marzo 2017

Čo si kladie za cieľ Politi sa vymýšľať SixthContinent

Medzi hlavné ciele, ktoré Fabrizio Politi vložil do novej sociálnej šiesteho kontinentu sú predovšetkým dva:
·                    Zabezpečenie spravodlivého meritokracii o Ile spoločnosti vyrábajú v rámci spravodlivého a transparentného pomáhajú regenerovať bohatstvo namiesto hromadí to,
·                    D istribution základný príjem pre všetkých členov, ktoré podporujú rozvoj projektu jednoducho tým, že využívajú jeho služby.
Služby ponúkané šiesteho kontinentu sú všetky tie, ktoré ponúkajú viac ako 500 tisíc spoločností, ktoré vstúpili do spoločnosti, ktoré predávajú svoje výrobky a služby, ktoré možno zakúpiť po zaplatení je až o 50% nižšia u zvyšných 50% bude zaplatená s úvermi získaná vďaka základného príjmu.
Je to len nápad, že z Politi, veľmi jednoduchá kvôli túžbe k prerozdeleniu bohatstva rovnako tak v súčasnej dobe stagnuje v niekoľkých málo rukách, uskutočniteľný nápad bez námahy a bez záväzkov.
Ďalším kľúčovým parametrom na pamäti, že SixthContinent je zadarmo a vždy bude. Ak chcete byť súčasťou tohto meritokratický ekonomika je v skutočnosti nutná žiadna investícia, to bude účtovať predplatné.
Kto chce sledovať zámery Fabrizio Politi zapísať na šiestom kontinente budete dostávať každý mesiac príjmy svojho občana (ktorý sa pohybuje na základe nákupov, aby jeho spoluobčania). Ďalšími bonusy sú dané k aktívnych členov, zatiaľ čo oni robia nákupy, najmä ak ste pozvať ďalších používateľov, aby vstúpil do podniku.
Tiež pred urobíte nákup by mohlo dôjsť v prípade, že spoločnosť, ktorá kupujú, je "statočný", alebo nie podľa parametrov analyzovaných pomocou algoritmu, podľa ktorého môžeme overiť, koľko bohatstva spoločnosť dáva k dispozícii ku komunite.
L 'tvorca sociálnej Fabrizio Politi myslel na všetko, organizovanie celý systém v jednoduchej aplikácie pre inteligentné telefóny a tablety, ktoré nám umožňuje spustenie virtuálneho platbu vo výške 50% priamo v predajni v čase platby.


Nessun commento:

Posta un commento